Jak zrobić dobry ser, radzi serowar żuławski

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24-48h
Cena: 33,00 zł 33.00
Cena w innych sklepach: 27,30 zł
ilość szt.

Opis

Krzysztof Jaworski - Absolwent technologii żywności na Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Jako główny serowar przez 15 lat prowadził produkcję w serowarni a od sześciu lat zajmuje się popularyzacją przyzagrodowej sztuki serowarskiej. Prowadzi warsztaty serowarskie dla dzieci, młodzieży oraz rolników. Jego celem i marzeniem jest stworzenie na Żuławach grupy producentów – serowarów i odtworzenie marki doskonałego niegdyś sera żuławskiego.

Dane techniczne

Autor Krzysztof Jaworski
ISBN 978-83-65062-00-0
Liczba stron 61
Język polski
Oprawa miękka
Format 16,5 x 23,5 cm
Rok wydania 2015

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl